Toernooicommissie

VACATURE
VACATURE 

De toernooicommissie organiseert zelf toernooien of sluit aan bij toernooien die door het NHV georganiseerd worden.


4×4 Toernooi

Het 4×4 toernooi in december tijdens de kerstvakantie vindt al jaren plaats samen met DES en Hollandia T en wordt om beurten door de vereniging georganiseerd. In 2017 zal dit voor de 20e keer plaatsvinden. Deze wedstrijden worden gespeeld in de Harenkarpselhal en in de ochtend de jongste jeugd en in de middag de D tot en met A-jeugd.


Bekerwedstrijden

De wedstrijden voor de Beker worden altijd georganiseerd door het NHV en de commissie verzamelt de teams die mee willen doen en houden hierover contact met het NHV. Start April tijdens de 2e helft van de veldcompetitie. De wedstrijden worden in de avonden gespeeld. Wedstrijd verloren is einde toernooi heb het team gewonnen ga je door naar de volgende ronde.


Ouder-kind toernooi

Het ouder-kind toernooi wordt sinds een paar jaar gehouden en er wordt enthousiast en fanatiek door de leden en de ouders gespeeld. De teams worden goed gemixt en de strijd is altijd leuk om te zien. Menig ouder is fanatiek en wil niet verliezen van hun dochter. Na afloop is er de prijsuitreiking en een gezellige nazit.


Mixtoernooi

Het mixtoernooi is altijd aan het einde van de competitie en wordt gecombineerd met de uitreiking van de Speelster van het Jaar bij de Dames1. Vanaf 2016-2017 starten alle teams gelijk en speelt de jeugd hun toernooi op ene veld en vanaf de B-jeugd tot en met de recreanten speelt hun toernooi op een veld.


Toernooi Berdos

Beachhandbal is jaren gespeeld op de stranden bij Julianadorp en is uiteindelijk gestopt vanwege aanpassingen bij het NHV. Sinds 2 jaar doen de teams mee met het toernooi bij Berdos en is gekoppeld aan het Pinkstertoernooi. De teams blijven dan slapen en hebben de ene dag de veldwedstrijden en de andere dag de beachwedstrijden. De toernooicommissie zorgt dat alles soepel verloopt samen met vrijwilligers en ouders. De overnachting, een grote tent, ontbijt, avondeten, vervoer alles wordt geregeld. Afhankelijk van de kosten wordt hiervoor een kleine bijdrage gevraagd aan de leden zelf.