Een zonnig weekend met veel gezelligheid. Na een pittige sportweek konden de handbalsters zondag ook nog even aan de slag. Dit was het laatste thuisweekend van de teams en kozen wij ervoor om de afsluiting met de Penaltybokaal en de Speelster van het Jaar bij de dames 1 bekend te maken.
Er was genoeg publiek die in de zon genoot van alle wedstrijden, zowel op de zaterdag als op de zondag. Zaterdag floot Miranda na 25 jaar haar laatste wedstrijd en ontving zij namens het bestuur van Ellen een bos bloemen en wij zullen haar op de jaarvergadering nog extra in het zonnetje zetten.
De jeugd kreeg na afloop allemaal wat lekkers in de kantine en doken daarna het zwembad in of maakten zich klaar voor hun optreden bij Con Amore.

Zondag was de finale van de penaltybokaal en werd het ook nog spannend. Maaike en Jente behaalden evenveel punten en moesten net zo lang doorgaan tot er een winnaar was. Uiteindelijk is Jente Pool de winnaar geworden.

De Speelster van het Jaar 2022-2023 is Ilse Groot geworden. Zij wordt geroemd omdat ze aanvallend sterk is, een goede cirkelloopster, verdedigend heel sterk en durft te vallen! Van de Vrienden van Con Zelo kreeg zij de wisselbokaal, bloemen en een kadobon van Sportshop Bouwes. En zo mag Ilse een jaar lang deze mooie titel dragen.

Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie prijs.

We namen ook afscheid van Ella. Zij heeft besloten om na ruim 13 jaar te stoppen als actiecommissielid. Het wordt tijd voor de jongere garde geeft Ella aan. Ze is een doener, recht voor zijn raap, heeft veel humor en we hebben dus veel gelachen en ze is iemand die hart heeft voor de club. We zullen haar missen!