Wever Bouw Waarland is al jaren de hoofdsponsor van onze mooie club. Vrijdag togen Karin en Maaike naar het bedrijf om met Nick het nieuwe contract voor de volgende periode te ondertekenen. Daar zijn wij als club ontzettend blij mee. Zij hebben naast passie voor hun werk ook passie voor de clubs en een groot sociaal hart.
Zij steken onze dames 1 altijd in mooie tenues EN mooie trainingspakken zodat ze bij de thuis- en uitwedstrijden als team goed herkenbaar zijn. Daarnaast sponsoren zij diverse activiteiten of benodigdheden voor de gehele club.
Namens het team, de sponsorcommissie en het bestuur hartelijk dank.

Ons kersverse 2e Dames Midweekteam heeft een shirtsponsor, Koel- en vrieshuis Gebr. van Langen uit Heerhugowaard. Luus Oudeman, speelster van het team, heeft daar jaren in de weekenden en vakanties gewerkt en was haar vader mede-eigenaar. Zodoende kwam ze op het idee om aan Rien Montsma te vragen of hij shirtsponsor wil zijn van hun team. Samen met Karin Houtenbos van de sponsorcommissie toog ze naar Heerhugowaard. Onder toeziend oog van Luus heeft Rien Montsma het 5-jarig contract ondertekend. Goed georganiseerd Luus.

Luus en Gebr. van Langen, namens het team, de sponsorcommissie en het bestuur hartelijk dank.