Tijdens de seizoensafsluiting, georganiseerd door Bo, Lotte en Manon van de DS1 waren er allerlei activiteiten en festiviteiten. Voor de jeugd was er een luchtkussen, diverse spelletjes en natuurlijk de finale van de penaltybokaal. Volop gezelligheid voor iedereen.
Er werden jubilarissen in het zonnetje gezet: Kim Post en Carin Muileboom 25 jaar lid en John Schneider 50 jaar bondsscheidsrechter.
Afscheid van de hoofdtrainers Rick en Nicole en coaches en trainers.
Carla stopt met haar bestuurstaak als trainerscoordinator, een rol die zij goed vervult heeft. Carla zorgde voor goed trainersmateriaal, goede voorzieningen in de sporthal en regelmatig overleg met de trainers. Carla ontzettend bedankt voor je inzet.

De winnaar van de penaltybokaal is geworden Liz Dekker, van harte gefeliciteerd Liz.
De winnaar van de Speelster van het jaar is Sarah Groen geworden. Zij werd geroemd om haar mooie acties en de afrondingen, om haard mooie doelpunten en penalty’s en dat zij linkshandig en daarmee verrassend is. Sarah kreeg uit handen van Cor van Herk van De Vrienden van Con Zelo een mooie bos bloemen, de wisselbeker en een cadeaubon van Sportshop Bouwes. Sarah van harte gefeliciteerd met deze nominatie.

trotse winnaar penaltybokaal
Carla
Rick en Nicole stoppen na vele jaren
Sarah is verrast