Con Zelo Handbal en Voetbal

Ondanks dat er heel veel te doen is in de wereld,  gaan we ons opmaken voor de EIEREN ACTIE van Con Zelo ten bate voor Con Zelo!
Jawel, Pasen komt er aan! Op 16 april is het alweer eerste Paasdag.

De Waarlandse handbal- en voetbaljeugd komt in de week van 27 maart tot en met 2 april bij u langs om de lootjes voor de eierenactie te verkopen!
Het nummer op het lootje is het bedrag dat u betaalt, u kunt dus ter plekke aangeven wat u wilt uitgeven voor deze actie.

Wij hopen natuurlijk dat iedereen flink wat lootjes koopt. Des te groter is de kans dat u verrast wordt met een flink aantal eieren, welke wij 8 april bij u thuis komen brengen. U leest ook op 8 april in de W4 hoeveel eieren u gewonnen heeft.
Mocht de jeugd niet bij u zijn langs geweest, dan heeft u de gelegenheid om het laatste weekend (2 en 3 april) de lootjes online te kopen. Houdt hiervoor de website in de gaten.

U helpt Con Zelo handbal en voetbal om de contributie betaalbaar te houden voor iedereen.
Dat is natuurlijk heel fijn in deze tijd waarin alles flink duurder is geworden!

Wij verwachten de jeugd van Con Zelo Handbal de D1 en C1 en van Con Zelo Voetbal de JO14 en JO15, op 26 maart om 17.00 uur in de kantine van Sportpark de Groet. Daar krijgen jullie uitleg, de zakjes met loten en de lijsten.

Wij wensen de jeugd heel veel plezier en U heel veel suces!

Hartelijke groet namens de Sponsorcommissie van Con Zelo,
Karin Houtenbos
Dirk Moras