Het seizoen is weer begonnen en daarmee zijn ook onze vrijwilligers alweer volop aan de slag
binnen onze club.
Er zijn nieuwe vrijwilligers/trainers en coaches bijgekomen, er zijn nieuwe idee├źn en er zijn nieuwe spelregels vanuit het NHV.

Dinsdagavond hebben wij een bijeenkomst gehad met bovenstaande groep zodat iedereen weet wie de nieuwe vrijwilligers zijn, met wie ze samenwerken binnen de club en wat ieder zelf wilde vertellen of vragen.

Qua spelregels zijn er ook veranderingen met name bij de E-jeugd. Tijdens de wedstrijd kunnen de coaches halverwege de 1e helft en halverwege de 2e helft gedurende 1 minuut een kort overleg hebben met de speelsters en tips geven. Het geeft tegelijkertijd de begeleider van de eventueel jonge scheidsrechter de gelegenheid om tips te geven voor het fluiten.

Verder is er vanuit de scheidsrechters een korte presentatie gegeven over de communicatie met de scheidsrechter tijdens de wedstrijd door zowel coach/trainer als spelers. En kwamen de nieuwe regels aan bod die op onze niveau van toepassing zijn. Zoals de 2 minuten straf bij het opzettelijk gooien op het hoofd van de keeper. En de tijdspel die van 6 naar 4 worpen gaat.

Kortom een goede bijeenkomst voor vrijwilligers en bestuur.

Zonder vrijwilligers geen club dus zijn wij blij en trots op onze vrijwilligers.