Actiecommissie

Ellen Dekkercockenellen@hetnet.nl
Marian Dammarian.dam1@hotmail.com
Martine Koopmankniphuys@live.nl
Manon Smitmanon.smit@hotmail.com

Onze vereniging organiseert meerdere acties per jaar om zo de contributie betaalbaar te houden en leuke handbalactiviteiten te kunnen organiseren voor onze leden.

Leden zijn zelf heel actief: ze steken bijv. de handen uit de mouwen om lelies te schubben voor een bijdrage aan de clubkas en gaan langs de deuren voor o.a. de lege flessenactie. Daarbij krijgen wij veel hulp van vrijwilligers en ouders voor het rijden.

Acties die wij op dit moment houden:
• Lelies schubben
• Doelpuntenactie
• Flessenactie 2x per jaar
• Grote Clubactie
• Oud ijzerinzameling
• Handbalfeest
• Pindaslingers
• Avia Marees puntenspaaractie
• Filmavond
• Gastvrouw bij Tulpenpluktuin


Avia Marees

Totaal gespaarde punten door Handbalvereniging Con Zelo
Klik hier

Clubsparen voor CON ZELO !
Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen introduceert AVIA Marees het zgn. AVIA Clubsparen! De leden én alle mensen die de club een warm hart toedragen kunnen middels het AVIA Clubsparen geheel GRATIS punten sparen bij AVIA voor hun club.
Con Zelo Handbal geeft ook clubspaarpassen “Con Zelo tankt sportief“ zodat je bij elke tankbeurt (op de deelnemende AVIA tankstations) gratis kunt sparen voor de club.

Hoe werkt het?
Vraag een speciale Clubspaarpas aan bij onze Club ( zie adres hieronder). Houdt uw eigen clubspaarpas in uw portemonnee, of in de auto.
Gebruik deze pas bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations. Let op, het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten kunnen doneren aan uw Club of hun bestaande pas laten omzetten voor het clubsparen. Elke 100 spaarpunten is €2,- waard. De Clubspaarpunten worden direct bijgeschreven op het saldo van uw Club en worden niet op de tankbon vermeld.

Sinds 2021 ligt er bij vd Stoop & Kruijer, het tankstation in ’t Veld, een pasje op de balie. Na iedere tankbeurt kunt u aangeven dat u punten wilt sparen voor Con Zelo Handbal.
Zo spaart u voor ons en kost het geen enkele moeite.

Wilt u toch een eigen spaarpas zodat u ook bij andere Avia Marees tankstations voor ons kunt sparen, neem dan contact op met Ella Moras e.morasbakker@gmail.com of Ellen Dekker cockenellen@hetnet.nl

Voor vragen omtrent deze actie van AVIA Marees kunt u contact opnemen met Ella Moras of via de website www.avia.nl/clubsparen

Geweldig als u meedoet en bedankt voor uw steun!!
Namens de handbal
Ellen Dekker en Ella Moras


Oud ijzer
Het gehele jaar kan iedereen oud ijzer brengen bij Koos Bruin, Slootgaardweg 2f in Waarland. Hier staat een grote bak en wordt regelmatig geleegd.

Flessenactie
Na de kermis (augustus) en carnaval (februari) halen onze jeugdleden in het dorp lege statiegeldflessen op.

Grote Club Actie
In september komen de leden langs de deur om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Wie de meeste loten verkoopt, krijgt een prijs!

Pindaslinger
In november verkopen wij pindaslingers. Met ingang van 2020 gebeurt dit online.

Doelpuntenactie
Als de dames 1 en 2 vanaf oktober weer in de zaal spelen, kan iedereen voorspellen hoeveel doelpunten zij in het zaalseizoen zullen scoren. Degene die het exacte aantal raadt of er het dichtst bij zit, kan rekenen op een leuke prijs.

Lelies schubben
In maart (overgang zaal/veldseizoen) worden door de dames senioren, recreanten, A-jeugd tot en met de C-jeugd lelies geschubd. Dit gebeurt zoveel mogelijk op een trainingsavond.

Handbalfeest
Dit feest wordt jaarlijks georganiseerd door de senioren. Iedereen is welkom vanaf 18 jaar.

Pluktuin
In januari is Con Zelo gastvrouw bij de jaarlijkse Tulpenpluktuin in het Makado Centrum in Schagen, georganiseerd door Bloemrijk Schagen