Sponsorcommissie – Vrienden van Con Zelo

Sponsorcommissie

De actieve sponsorcommissie is continue bezig om te kijken hoe sponsors betrokken kunnen worden bij handbal en voetbal en de OMNI. Het is een actieve commissie en bestaat uit:

Ad Boekel
Dick Dam
Dirk Bruin
Piet Houtenbos
Dirk Moras
Karin Houtenbos

Namens de handbal zitten Karin en Dirk in deze commissie.

De sponsorcommissie zorgt onder andere voor de borden langs onze handbalvelden. Momenteel hebben wij een 50-tal borden en ziet er prachtig uit. Ook zorgen zij ervoor dat alle teams in gesponsorde tenues handballen zodat de uitstraling van ieder team goed is. Wij zijn enorm blij met alle bedrijven die een bord hebben hangen en een tenue sponsoren. Waarvan een aantal bedrijven al jaren trouw zijn aan Con Zelo.

Naast activiteiten voor de handbal is de sponsorcommissie ook op andere vlakken actief. Zo hebben zij voor de 2e maal het fotoboek van Waarland uitgebracht. Laatste editie hiervan was 2014.

Heb je ook interesse om de vereniging te sponsoren met bijvoorbeeld een bord, een tenue, een vermelding op de site, een vast bedrag per jaar of iets anders neem dan contact op met Karin Houtenbos via mail karinhoutenbos@quicknet.nl


De Vrienden Van Con Zelo

Onze handbalvereniging wordt al jaren ondersteund door De Vrienden Van Con Zelo. Een enthousiaste groep mensen die de handbal en de voetbal een warm toedraagt en daar zijn wij ze heel dankbaar voor. Hieronder leest u hoe De Vrienden het zelf omschrijven.

Altijd al benieuwd geweest wat wij als Vrienden van Con Zelo de afgelopen jaren al hebben bijgedragen aan zowel de handbal als de voetbal? Wij hebben een overzicht gemaakt van onze bijdragen van de afgelopen 10 jaar. Klik voor het overzicht op de volgende link: https://conzelo.tv/?p=2649