Sponsorcommissie – Vrienden van Con Zelo

Sponsorcommissie

De actieve sponsorcommissie is continu bezig om te kijken hoe sponsors te betrekken zijn bij handbal, voetbal en de OMNI-vereniging. De commissie bestaat uit:

Dick Dam
Dirk Bruin
Piet Houtenbos
Dirk Moras
Karin Houtenbos
Jan Vennink

Karin en Dirk vertegenwoordigen de handbal in deze commissie.

De sponsorcommissie zorgt onder andere voor de reclameborden langs onze handbalvelden. Momenteel hebben wij een 50-tal borden en dat ziet er prachtig uit. Ook zorgt de commissie ervoor dat alle teams in gesponsorde tenues spelen. Wij zijn enorm blij met alle bedrijven – waarvan een aantal Con Zelo al vele jaren trouw is – die ons met een bord of tenue sponsoren.

Naast activiteiten voor de handbal is de sponsorcommissie ook op andere vlakken actief. Zo heeft zij voor de 2e maal het fotoboek van Waarland (‘smoelenboek’) uitgebracht. Laatste editie hiervan was 2014.

Heb je ook interesse om de vereniging te sponsoren met bijvoorbeeld een reclamebord, tenue, vermelding op de site, een vast bedrag per jaar of iets anders? Neem dan contact op met Karin Houtenbos via mail karinhoutenbos@quicknet.nl


De Vrienden Van Con Zelo

Onze vereniging wordt al jaren ondersteund door De Vrienden Van Con Zelo. Een enthousiaste groep mensen die de handbal en de voetbal een warm toedraagt en daar zijn wij ze heel dankbaar voor. Hieronder leest u hoe De Vrienden het zelf omschrijven:

Altijd al benieuwd geweest wat wij als Vrienden van Con Zelo de afgelopen jaren al hebben bijgedragen aan zowel de handbal als de voetbal? Wij hebben een overzicht gemaakt van onze bijdragen van de afgelopen 10 jaar. Klik voor het overzicht op de volgende link: https://conzelo.tv/?p=2649