UPDATE corona per 28 mei 2021

Door de versoepelingen die op 28 mei zijn kenbaar gemaakt, is het voor onze mooie sport weer mogelijk om competitiewedstrijden voor de jeugd te hervatten. Op 12 juni gaat de alternatieve competitie voor alle jeugdleden tot en met de A-leeftijd. Voor senioren (inclusief dames midweeks) is er helaas geen alternatieve competitie. Deelname van het huidige A-team is nog onder voorbehoud i.v.m. de inschrijving in een andere poule.

Jeugdcompetitie
Alle alternatieve jeugdcompetities tot en met de A-jeugd mogen vanaf 5 juni aanvangen. De wedstrijden die vanaf 12 juni ingepland staan in de alternatieve competitie zullen hiermee doorgang vinden. Onze ‘thuis’-wedstrijden zijn op sportpark De Groet. De wedstrijden zijn te vinden in de HandbalNL-app.

Handbal voor senioren
Ook voor senioren is er positief nieuws. Zij mogen vanaf zaterdag 5 juni weer in teamverband trainen, zonder 1,5-meter afstand. Competitiewedstrijden zijn alleen nog niet toegestaan. Het NHV heeft daarom moeten besluiten alle wedstrijden voor senioren in de alternatieve competitie te laten vervallen. Teams van dezelfde vereniging mogen wel onderlinge wedstrijden spelen.

Wedstrijdprogramma
Mochten jeugdwedstrijden vervallen vanwege afmeldingen of terugtrekkingen, dan zal dit via de HandbalNL App gecommuniceerd worden. Daarnaast ontvangt de vereniging de wijziging per mail.

Sportaccommodaties
Kleedkamers en douches op de sportaccommodaties mogen weer open. Ook sportkantines mogen onder voorwaarden weer open, tot 22.00 uur en alleen voor de sporters.

Publiek
Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij amateurwedstrijden. Publiek bij de alternatieve jeugdcompetities is daarom niet toegestaan.