post

Wij zoeken trainers!

Wij zoeken voor het seizoen 2021-2022 een enthousiaste trainer voor onze D1 en C1: een gediplomeerde (HT2) trainer, een trainer die bereid is dit diploma te halen óf een student ALO. Maar het allerbelangrijkste is dat onze nieuwe trainer er plezier in heeft om onze speelsters handbaltechnisch beter te maken en hen leert in teamverband goed samen te werken. Goede communicatieve vaardigheden helpen daar natuurlijk bij.

Onze speelsters zijn leergierig, gemotiveerd en willen graag vooruit: het zijn uitdagende teams om training aan te geven. Ze trainen twee keer per week, van half augustus t/m half juni. De trainer(s) die we zoeken neemt de trainingen op woensdag voor zijn rekening. Uiteraard staat er een vergoeding tegenover.
HV Con Zelo is een gezellige vereniging met een actief bestuur en een leuk trainersteam, dat regelmatig samenkomt in de vorm van een workshop. We spelen en trainen op ons mooie complex De Groet en in de nieuwe sporthal in Waarland.

Ben jij degene die zijn enthousiaste trainerschap kan inzetten bij onze teams, of ken je zo iemand, dan horen wij het graag. Voor meer informatie: hvconzelo@gmail.com.