post

Rick Visser nog een jaar hoofdtrainer

Ook in het seizoen 2021-2022 kunnen we rekenen op onze hoofdtrainer Rick Visser. Deze week tekende Rick een jaar bij als trainer en coach van de dames senioren 1, uitkomend in de eerste klasse. Ook traint hij momenteel dames 2, A1, B1 en de recreanten.

Na gesprekken met spelers en bestuur besloot Rick zijn inmiddels vijfjarige hoofdtrainerschap met nog een seizoen te verlengen. “We zijn nog niet klaar”, zegt Rick, voor wie het huidige seizoen eigenlijk zijn laatste zou zijn. Maar dat seizoen viel door corona in duigen. “De afgelopen drie jaar hebben we toegewerkt naar een zelfstandige groep die zelfstandig wedstrijden kan spelen, die zelf keuzes maakt en beslissingen neemt en die hun mond durven opentrekken naar elkaar. Dat kwam er aan het begin van het seizoen net uit, we wonnen wedstrijden in de laatste vijf minutenen dat maakte dat zowel de spelers als het bestuur en ik vonden dat we nog niet klaar waren. Daarbij gaat de jeugd nu doorstromen. Daar hebben we vier jaar naartoe gewerkt, dus daar onderdeel van kunnen zijn, is mooi natuurlijk. Het is een leuke groep: ze zijn leergierig, ze willen nog steeds iets aannemen van mij en mijn collega-trainer/coach Nicole Quadvlieg. Zo lang dat nog aan de orde is, is het goed.” 
Voorzitter Maaike Boekel hoopt dat er snel weer competitiewedstrijden mogen worden gespeeld: “We hebben dit seizoen helaas maar weinig kunnen handballen, dus hopelijk kunnen we straks gauw weer volledig de velden op. Doelstelling van ons 1e team is hoge ogen te gooien in de eerste klasse en daarvoor gaan we graag samen met Rick door op de ingeslagen weg.”