post

Eierenactie 2021

Nog een paar weken, dan is het alweer Pasen. En wie Pasen zegt, zegt Eierenactie. Doe ook mee! Koop lootjes, steun daarmee handbal- en voetbalvereniging Con Zelo en maak kans op heerlijk verse eieren.

Hoe werkt het?
Meedoen is een eitje. Net als vorig jaar is de actie digitaal, omdat we onze jeugdleden in deze coronatijd niet langs de deur willen laten gaan. Lootjes koop je vanaf nu heel eenvoudig via het bestelformulier. Geef aan hoeveel loten je wilt en je lotnummers worden je vervolgens per mail toegestuurd, met daarbij vermeld het te betalen bedrag. Je lotnummer(s) staat/staan gelijk aan het aantal cent dat je voor een lootje betaalt. Voor de betaling ontvang je een Tikkie van Dirk Bruin (Bunder) of je maakt het bedrag zelf over via het vermelde banknummer op het bestelformulier.

Trekking/winnaars
Lootjes kopen kan vanaf vandaag tot en met 21 maart. De trekking is op 22 maart. De uitslag verschijnt daarna z.s.m. op bovengenoemde websites en in de W4 voor Pasen, 26 maart. Winnaars krijgen hun eieren op zaterdag 27 maart thuis bezorgd.
 
Opbrengst
De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede van de handbal en voetbal en draagt eraan bij de contributie voor jeugdleden zo laag mogelijk te houden.

We wensen iedereen veel geluk!

De sponsorcommissie, Dirk Moras, Dirk Bruin, Dick Dam, Piet Houtenbos, Jan Vennink en Karin Houtenbos