post

Handbalzomer 2020 clinics voor jou!

Onder de noemer ‘Handbalzomer’ geeft HandbalNL momenteel clinics op 150 locaties door heel Nederland. Tophandballers komen naar scholen, campings en verenigingen en op zaterdag 22 augustus a.s. zijn ze bij ons!

Iedereen kan meedoen aan de clinics: of je nu wel of niet lid bent van onze vereniging en wel of niet over handbalervaring beschikt. Voor ervaren handballers is het leuk om training te krijgen van een speler uit de eredivisie én niet-handballers die nieuwsgierig zijn naar onze sport, kunnen kennismaken met de verschillende vormen van handbal.

Doe je mee? Opgeven bij: Wendy Groen (ec.groen@kpnmail.nl) of Kelly Dam (kellydam@conzelo.tv). Vermeld ook je leeftijd.

De tijdsplanning voor deze dag is als volgt:

09:30 – 10:30 clinics voor 4 – 10-jarigen

10:30 – 11:30 clinics voor 11 – 18-jarigen

11:30 – 12:30 clinics voor 19-jarigen en ouder