post

Handbaltrainer(s) gezocht voor B2- en C1-jeugdleden

Voor het seizoen 2020-2021 zijn wij voor onze B2- en C1-jeugdleden op zoek naar een enthousiaste trainer (m/v). Wij zoeken in principe een gediplomeerde (HT2) trainer, een trainer die bereid is dit diploma te halen óf een student ALO, maar het allerbelangrijkste is dat hij/zij er plezier in heeft om deze jonge meiden handbal technisch beter te maken en hen leert in teamverband goed samen te werken. Goede communicatieve vaardigheden helpen daar natuurlijk bij.

Onze jeugdleden zijn leergierig, gemotiveerd en willen graag vooruit: het zijn uitdagende teams om training aan te geven. Ze trainen twee keer in de week, van half augustus t/m half juni. De trainer(s) die we zoeken, neemt de trainingen op maandag (B2) en/of woensdag (C1) voor zijn rekening. Uiteraard staat er een vergoeding tegenover.

Handbalvereniging Con Zelo is een gezellige vereniging met een actief bestuur en een leuk trainersteam, dat regelmatig samenkomt in de vorm van een workshop. We spelen en trainen op ons mooie complex De Groet en vanaf seizoen 2020/2021 ook in de nieuwe sporthal in Waarland. Ben jij degene die zijn enthousiaste trainerschap kan inzetten bij onze teams, of ken je zo iemand, dan horen wij het graag. Voor meer informatie, mail naar hvconzelo@gmail.com.