post

Trainen vanaf 11 mei

Als eerste hopen wij dat het goed gaat met jullie gezondheid. Want gezondheid van jezelf en de mensen om je heen is een groot goed!

Zoals jullie hebben kunnen lezen en horen in het nieuws mag er vanaf 29 april weer getraind worden door de jeugd tot en met 18 jaar.
Vanuit het bestuur is er na de persconferentie overleg geweest met de OMNI en met de trainers of dit haalbaar is.
Vervolgens hebben wij gekeken naar de voorschriften die het NHV, NOC/NSF en de VSG (Vereniging Sport en Gemeenten) hanteren en ons plan van aanpak daarop gebaseerd.
Vervolgens is dit plan van aanpak, gelijktijdig met het plan van aanpak van de voetbal, naar de afdeling sportzaken van de gemeente gestuurd.
Dit is inmiddels goedgekeurd waardoor wij de trainingen mogen en zullen hervatten na de meivakantie en is de 1e training dus op maandag 11 mei 20.

Om deze trainingen te kunnen hervatten en in goede banen te leiden zijn er duidelijke en strenge protocollen. Deze kunnen jullie vinden in onderstaande documenten. CoronaPlanVanAanpak29042020

Het is van belang om in alle opzichten, deze protocollen op te volgen.
Tijdens iedere training is er iemand van het bestuur aanwezig (afspraak gemeente) als corona coördinator.
Ellen is aanspreekpunt corona. Heb je vragen, dan kun je deze altijd aan haar stellen via mail cockenellen@hetnet.nl of 06-12543390.

Het is fijn om weer bezig te zijn met de handbalsport, in de buitenlucht op onze mooie velden.
Wij vertrouwen erop dat jullie zin hebben om te trainen en jullie energie weer lekker in de sport kwijt kunnen.
Mocht je echter anders besluiten vanwege je eigen gezondheid of er is twijfel m.b.t. corona dan respecteren wij uiteraard deze beslissing. Geef dit dan door aan je eigen coach dat je (nog) niet komt, die is hierin het contactpersoon naar de trainer.

Graag tot ziens op de handbalvelden.
Namens het volledige bestuur een hartelijke sportieve groet,
Ellen Dekker

Bijlage:
CoronaProtocolNHVBreedtesport29042020
CoronaProtocolNHVBreedtesportMeestGesteldeVragen29042020