Shirtsponsor van de E1 – Gewoon Simoon

Nadat Simone in juli, na 41 jaar lid te zijn geweest, afscheid nam van de handbal, ging ze Con Zelo handbal niet echt verlaten. Ze is namelijk shirt sponsor geworden van onze

E-jeugd, de aankomende talenten van ongeveer 6 jaar.

Het contract met de vorige shirtsponsor liep af en omdat Simone heel graag de jongere jeugd wilde sponsoren, was de deal snel gesloten.

De shirtjes en broekjes werden besteld, de logo’s werden erop gedrukt en de dames konden in hun mooie, nieuwe tenues aan de gang. Afgelopen zaterdag was de dag dat de meisjes thuis moesten spelen, Simone had de winkel wat lang op slot gelaten om bij deze heugelijke dag te zijn. En dat kwam goed uit, want er moest natuurlijk wel een teamfoto, met sponsor gemaakt worden. Zie hieronder het resultaat. De dames zien er prachtig uit!

Ze kregen allemaal nog een tasje van Simone om hun sportschoenen in te doen en daarna barste de wedstrijd los. Dat er nog wel even getraind moet worden was wel duidelijk de meisjes verloren de wedstrijd nogal fors. Maar dat mocht de pret niet drukken. De coaches hadden het druk om de dames van tips en aanwijzingen te voorzien. De keepsters zorgde ervoor dat er regelmatig een bal goed werd tegengehouden. Er werd driftig overgespeeld en op doel gegooid. En dat resulteerde toch nog in een prachtig doelpunt.

De meiden hadden er duidelijk plezier in, dat was mooi om te zien, want ja over een jaar of 12 staan deze meiden aan de poort van de dames 1 te rammelen!

Meiden ga zo door, we genieten nu al van jullie!

Names Con Zelo Handbal

Karin Houtenbos