Con Zelo E1 – JHC E2

Vandaag mochten we om 10:00 uur spelen tegen JHC E2.

Onze hoofdsponsor Simone Dekker verraste ons met een bezoekje.

Alle meiden kregen een sportschoenen-tasje met daarop de naam “GEWOON SIMOON”. Echt superleuk!!!  Natuurlijk moesten we daarna met zijn allen op de foto om het geheel compleet te maken.

In de volle zon gingen we beginnen aan de wedstrijd. We probeerde hetgeen wat we geleerd hadden in de training, in de wedstrijd te laten zien. Dit bleek niet makkelijk want we speelden tegen een gemotiveerd JHC. Lotte stond op doel en stopte een paar mooie ballen met haar voet. Aanvallend probeerde we steeds de vrije man te zoeken om een kans te creëren. Joelle en Lynn lieten zien dat ze over veel energie beschikte en liepen de longen uit hun lijf!! Helaas moesten we onze meerdere erkennen in het elftal van JHC, dat net iets verder was en gingen we rusten met een stand van 1-7. In de rust hamerden we erop dat er meer beweging nodig was, en dat we in een hoger tempo moesten spelen. Vol goede moed begonnen we aan de 2e helft. We verdedigde goed en Juul wist de bal een aantal keer goed te onderscheppen. Suus wist de bal een aantal keer goed bij de cirkel te krijgen, alleen verdedigde JHC uitstekend waardoor ze er steeds net tussen zaten. Lauren wist een aantal keer goed op doel te gooien, helaas zat de keeper steeds op de goede plek. JHC speelde ook in de 2e helft sterk en Joy wist met een aantal goede reflexen harde ballen uit het doel te houden. Wat een WERELD-KEEPSTER!!! Helaas verloren we de wedstrijd uiteindelijk met 1-11. Maar wat hebben we hard gewerkt en een hoop geleerd vandaag. Tot slot hebben we Els Bruin bedankt voor haar sterke optreden als scheidsrechter, en omdat het de week van de scheidsrechters was hoorde daar natuurlijk een bloemetje bij. Els SUPERGOED! gefloten en bedankt voor de uitleg.

Ook wil ik alle familie-leden die de moeite hebben genomen om te komen kijken bedanken. Dit werkt super motiverend! Wat een mooie handbal-ochtend weer, namens de coaches van de E1 graag tot de volgende keer.

Jeroen Groot