Week van de Scheidsrechter bij Con Zelo

Gelukkig was het zaterdag nog lekker weer. Het was een drukke dag op het handbal / voetbal complex van Con Zelo. Dat is altijd een leuk gezicht. De speelsters waren druk bezig met warm lopen en gooien. De coaches waren nog aan het stoeien met het digitale wedstrijd formulier en de bestuursdiensten hadden het druk met koffie, thee en limonade. Kortom het was weer een bedrijvig dagje. Ook de scheidsrechters waren op tijd aanwezig en konden onder een waterig zonnetje aan de wedstrijden beginnen. Els Bruin was na een lange tijd weer aanwezig om te fluiten. Dat was fijn om te zien, we hadden je wel gemist hoor Els.

Gelukkig kan je de draad weer oppakken en je kreeg meteen na het fluiten van je wedstrijd een presentje van de jongste dames. Dat was leuk. Ook Anne was druk bezig met de iets oudere jeugd. Dat vraagt weer andere skills en gelukkig is Anne daar bedreven in. Ook Anne kreeg na afloop een aardigheidje van de teams. Ieder team van Con Zelo had eraan gedacht om de scheidsrechter, speciaal dit en komend weekend op een leuke manier te bedanken.

En zo hoort het natuurlijk tijdens de week van de scheidsrechter, want waar ben je nou zonder een scheidsrechter? Nergens natuurlijk…

Ik heb niet vernomen hoe het was gegaan met de team die afgelopen weekend hun wedstijden elders moesten spelen, maar ik ga ervan uit dat die ook een aardigheidje voor de scheidsrechters mee hadden.

Komend weekend is het laatste weekend van ‘De week van de Scheidsrechter’.

Maak samen iets leuks, kook iets lekkers met elkaar, bak een blad met koekjes of verzin iets anders. En geef allemaal de scheidsrechter een high five na afloop.

Laat je waardering zien en veel plezier allemaal komend weekend.

Namens Con Zelo Handbal Ellen Dekker en Karin Houtenbos