post

Jaarvergadering vrijdag 4 oktober

Beste leden, trainers, coaches, scheidsrechters, commissieleden, ouders, sponsoren en andere betrokkenen bij handbalvereniging Con Zelo,

Op vrijdag 4 oktober a.s. houden wij onze jaarvergadering om 19.30 uur in de kantine van sportcomplex De Groet. Wij nodigen je van harte uit daarbij aanwezig te zijn, zodat we je kunnen laten zien waar we staan als club en welke ontwikkelingen er gaande zijn.

Tijdens de jaarvergadering komen onder andere de volgende zaken aan bod:

▪ voorwoord uit het jaarverslag

▪ overzicht van de financiën

▪ 70-jarig bestaan

▪ sporthal

Ter afsluiting staat een leuk spel op het programma.

A.s vrijdag is de jaarvergadering om 19.30 uur in de kantine van sportpark De Groet. Wie zich al heeft aangemeld (of afbericht heeft gedaan): dank je wel! Het is fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Heb je je nog niet aangemeld? Het kan nog. Liefst voor woensdag.  Morgen vind je op de website het jaarverslag en de agenda voor vrijdag: http://handbal.conzelo.tv/?page_id=246

Graag tot dan!  Sportieve groet, het bestuur Maaike, Ellen, Marit, Wendy, Kelly, Carla en Rianne