Nieuwe tenues Con Zelo C1

Nadat het nieuwe seizoen begonnen was, kwam er al snel een alarmerend telefoontje van de coach van de meiden. De shirts en broekjes die de meiden het hele seizoen zouden moeten dragen, waren nu al te klein. Dat was een inschattingsfoutje van Con Zelo.

Wat nu? Na wat overleg waren Petra en Marco Groen, van Autovakmeester Marco Groen, bereidt om het nog lopende contract open te breken en te vernieuwen. Daardoor werd de mogelijkheid gegeven om nieuwe tenues voor de dames aan te schaffen. Alle zeilen werden bijgezet en 2 weken daarna liepen de dames trots rond in hun nieuwe kledij.

Natuurlijk ging het team met de sponsor erbij, voor de wedstrijd op de foto.

Petra en Marco ontzettend bedankt voor jullie hulp.

Daarna mochten ze aan de wedstrijd beginnen. Er werd door de meiden goed overgespeeld en er werden mooie acties getoond. Al snel kwam Con Zelo op voorsprong en werd er een gaatje geslagen van 4 doelpunten. Toch konden de meiden van Petten voor rust nog aanhaken en gingen de meiden met een kleine voorsprong de rust in. Na de rust gingen de meiden als een speer en kon Petten het niet meer bijhouden. Con Zelo ging op de break, had mooie acties op de cirkel en er waren prachtige afstand schoten te zien.

De meiden bleven elkaar stimuleren en ook vanaf de hoek werden er mooie doelpunten gescoord. De einduitslag was 21-12 in het voordeel van Con Zelo. Daar waren de  meiden, het toegestroomde publiek en natuurlijk de teamsponsor erg blij mee.

Het seizoen is nog lang meiden, ga door met deze inzet, dan zullen we nog mooie dingen zien van jullie.

Karin Houtenbos