post

Kampioenen 2e helft veldcompetitie

Zaterdag speelde het combiteam Con Zelo/VZV C2 zijn laatste wedstrijd op ons complex. Het was even puzzelen om te zien of zij kampioen konden worden. Petten stond namelijk bovenaan, maar met een wedstrijd meer en wat ging Kleine Sluis nog doen? Duidelijk was dat Con Zelo móest winnen en dat hebben de meiden gedaan! In een mooie wedstrijd tegen DSO, die werd gefloten door Suze en Luus, lieten zij zien wat zij kunnen. Mooie acties, goede verdediging en een sterke keeper op doel. Carina en Miranda zijn heel trots op hun meiden en het is een mooie afsluiting van een bewogen seizoen. Na afloop waren er bloemen en wat lekkers van het bestuur en zelfgemaakte taart van de kinderen. Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Maandagavond 17 juni was het nogmaals een spannend gebeuren op het complex, want toen speelde de D1 tegen VZV D2. Een wedstrijd die tot in de 2e helft gelijk opging en waar aan beide kanten flink gewerkt moest worden. In de aanval hebben zij mooie omloopjes laten zien, sprongschotten en goed verdedigingswerk. Lilly, die zondag bij de penaltybokaal goed scoorde, mocht in deze wedstrijd ook de penalty´s nemen. En net als zondag scoorde nu ook weer. Klasse. Luna Kat, die op zaterdag extra keeperstraining volgt bij de handbalschool, heeft ook laten zien wat zij waard is. Alle meiden streden zij voor wat zij waard zijn en toen was daar de overwinning en werden ze de kampioenen! Na afloop werd de taart van Sanne aangesneden en werd samen met de ouders de overwinning gevierd. Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!