post

Jaarvergadering vrijdag 4 oktober

Beste leden, trainers, coaches, scheidsrechters, commissieleden, ouders, sponsoren en andere betrokkenen bij handbalvereniging Con Zelo,

Op vrijdag 4 oktober a.s. houden wij onze jaarvergadering om 19.30 uur in de kantine van sportcomplex De Groet. Wij nodigen je van harte uit daarbij aanwezig te zijn, zodat we je kunnen laten zien waar we staan als club en welke ontwikkelingen er gaande zijn.

Tijdens de jaarvergadering komen onder andere de volgende zaken aan bod:

▪ voorwoord uit het jaarverslag

▪ overzicht van de financiën

▪ 70-jarig bestaan

▪ sporthal

Ter afsluiting staat een leuk spel op het programma.

A.s vrijdag is de jaarvergadering om 19.30 uur in de kantine van sportpark De Groet. Wie zich al heeft aangemeld (of afbericht heeft gedaan): dank je wel! Het is fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Heb je je nog niet aangemeld? Het kan nog. Liefst voor woensdag.  Morgen vind je op de website het jaarverslag en de agenda voor vrijdag: http://handbal.conzelo.tv/?page_id=246

Graag tot dan!  Sportieve groet, het bestuur Maaike, Ellen, Marit, Wendy, Kelly, Carla en Rianne

post

Ouder/ kind toernooi vrijdagavond 18 oktober

Helaas ging, wegens omstandigheden, het toernooi op 26 april j.l. niet door.

Daarom nieuwe poging!!!

Vrijdagavond 18 oktober hopen we weer dat er voldoende deelnemers zijn, om het toernooi te doen slagen. De A t/m de D-jeugd hebben opnieuw een uitnodiging gehad, om met ouder/ familie mee te doen. Graag opgeven met 2 personen.

Het toernooi zal net als voorgaande jaren weer zijn van 19 uur tot 21 uur, met natuurlijk een gezellige nazit in de kantine. Er gaat ook weer gebruik gemaakt worden van de tchoucks.

Het is altijd een waar feest en er worden fanatieke en mooie wedstrijdjes gespeeld.

Dus geef je op en we zien jullie op 18 oktober!!!!!

Tot dan, Jozephine Zijp:  jzijpborst@kpnmail.nl,  Marian Dam: marian.dam1@hotmail.com

 

Nieuwe tenues Con Zelo C1

Nadat het nieuwe seizoen begonnen was, kwam er al snel een alarmerend telefoontje van de coach van de meiden. De shirts en broekjes die de meiden het hele seizoen zouden moeten dragen, waren nu al te klein. Dat was een inschattingsfoutje van Con Zelo.

Wat nu? Na wat overleg waren Petra en Marco Groen, van Autovakmeester Marco Groen, bereidt om het nog lopende contract open te breken en te vernieuwen. Daardoor werd de mogelijkheid gegeven om nieuwe tenues voor de dames aan te schaffen. Alle zeilen werden bijgezet en 2 weken daarna liepen de dames trots rond in hun nieuwe kledij.

Natuurlijk ging het team met de sponsor erbij, voor de wedstrijd op de foto.

Petra en Marco ontzettend bedankt voor jullie hulp.

Daarna mochten ze aan de wedstrijd beginnen. Er werd door de meiden goed overgespeeld en er werden mooie acties getoond. Al snel kwam Con Zelo op voorsprong en werd er een gaatje geslagen van 4 doelpunten. Toch konden de meiden van Petten voor rust nog aanhaken en gingen de meiden met een kleine voorsprong de rust in. Na de rust gingen de meiden als een speer en kon Petten het niet meer bijhouden. Con Zelo ging op de break, had mooie acties op de cirkel en er waren prachtige afstand schoten te zien.

De meiden bleven elkaar stimuleren en ook vanaf de hoek werden er mooie doelpunten gescoord. De einduitslag was 21-12 in het voordeel van Con Zelo. Daar waren de  meiden, het toegestroomde publiek en natuurlijk de teamsponsor erg blij mee.

Het seizoen is nog lang meiden, ga door met deze inzet, dan zullen we nog mooie dingen zien van jullie.

Karin Houtenbos

post

Kom je ook handballen op 25 september?

Hallo jongens en meisjes,

Kom je ook kennismaken met handbal?

Van 16.30 tot 17.15 doen we allemaal leuke spelletjes op het handbalveld.

Je kunt je t/m 23 september opgeven bij Aleta de Groot

 aleta_wever@hotmail.com  We hopen je te zien op woensdagmiddag 25 september.

(Zorg dat je je sportkleding aan hebt)

Eerste wedstrijd van de E1

Na de zomerstop en de allereerste training, stond er een wedstrijd tegen Schagen E3 op het programma.

Na de training van maandag 1 september, kwamen de meiden al super enthousiast terug. Super gedaan Anita!!!!

Dat enthousiasme zat er ook zondag nog goed in!!!!

We moesten voor het eerst op een groot veld en dat ook nog zonder wissels, Ja ons team wacht nog op een aantal nieuwe ster-spelers of speelsters, we waren benieuwd hoe dit allemaal uit zou pakken.

Na overleg met de coaches van Schagen, mochten we van hun 2 speelsters lenen. Echt super bedankt hiervoor!!, dit gaf ons wat extra lucht wat we ook nodig hadden.

De wedstrijd ging gelijk op en aan beiden kanten werden er wat kansen gemist. Onze meiden gebruikte hun energie en met veel beweging rond de cirkel creëerde we mogelijkheden. Joelle en Joy zorgden er continue voor dat ze aanspeelbaar waren. Ook Lotte en Lauren stonden supergoed te keepen. En Suus en Lynn verdedigde met veel druk naar voren zodat de tegenpartij niet bij onze cirkel kon komen. Ook de geleende speelster van Schagen droeg haar steentje bij. We hadden supergoed verdedigd, aangevallen en gekeept zodoende gingen we rusten met een 0-5 voorsprong. In de 2e helft wisten we dat het een stuk lastiger zou worden, na wat aanwijzingen gingen we vol goede moed het veld weer in. We bleven veel bewegen en zorgden ervoor dat we continue aanspeelbaar waren. Verdedigend stonden we goed. En ook onze keepsters stonden weer hun mannetje.  Dit resulteerde in een gelijk opgaande strijd in de 2e helft. Ook Schagen kwam er af en toe gevaarlijk uit! Uiteindelijk wisten we de wedstrijd met 2-7 te winnen. Wat fantastisch gedaan meiden! Ook hulde voor de 2 jonge scheidsrechters van Schagen die een prima wedstrijd floten! Wat het spel ten goede kwam.

Ik wil alle vaders/moeders en familie-leden die de moeite hadden genomen om te komen kijken bedanken! Het was een super leuke Zondagmiddag Ik heb er van genoten.

BEDANKT !!! Jeroen Groot

 

post

Grote Clubactie door leden

Grote Clubactie door leden van Handbalvereniging Con Zelo

Vanaf zaterdag 14 september gaat de jeugd weer van start met de verkoop van de loten Grote Clubactie. Onze leden zetten zich ieder jaar enorm in voor onze club met deze landelijke actie. De leden van de C1, C2 en de D1 komen dit jaar vanaf deze datum bij u langs om loten te verkopen. De loten kosten € 3,00 per stuk waarvan € 2,40 rechtstreeks naar de club gaat.

De boekjes met loten zijn inmiddels uitgedeeld bij de training en wij wensen de leden veel succes met hun verkoop.
Het leuke is dat wanneer u ons steunt u er zelf leuke prijzen mee kunt winnen.

Wij hopen dat u in de prijzen valt en waarderen uw steun enorm.

Hartelijke groet namens de actiecommissie Ellen Dekker

Keeperstraining

Vanaf het zaalseizoen hebben we Jozephine Zijp bereid gevonden om onze keepers training te geven. Ze zal de keepers gaan trainen vanaf Sen 1 t/m D-jeugd. De eerste training is in het Dorpshuis Waarland op donderdag 17 oktober van 19.00u tot 20.00u. Sommige keepers hebben handbaltraining op dezelfde dag als de keeperstraining, het zou mooi zijn als ze naar de keeperstraining kunnen komen.

Zaal- en kantinediensten

Het bestuur en de commissies van Con Zelo handbal regelen alles rond de organisatie van de vereniging. Zij zorgen dat er mensen zijn die training geven, dat er scheidsrechters zijn, dat er toernooien worden georganiseerd enz.

Er is afgesproken dat de jeugd acties zullen lopen, zoals pindaslingeractie, flessenactie, eierenactie e.d…

Vanaf de B jeugd en ouder worden de leden ook ingezet om kantine- en zaaldiensten te draaien.

Tijdens het buitenseizoen wordt er hulp gevraagd in de kantine van ons eigen complex.

Tijdens de binnen wedstrijden is er hulp nodig bij de wedstrijden. Deze hulp bestaat uit het draaien van zaaldiensten, het liefst door een volwassene, dus iemand van de DS1 en recreanten, samen met iemand van de A en B jeugd. Om te zorgen dat de dames die zaaldiensten draaien niet meer dan 2x per jaar een zaal en/of kantinedienst draaien, hebben we aangegeven dat de zaaldiensten van de  F, de E en D jeugd door de ouders gedraaid gaan worden.

Er is door het bestuur geregeld dat de thuiswedstrijden van de A1, A2 en Dames 1 achter elkaar gespeeld gaan worden. Dat gaat ervoor zorgen dat het indelen van de zaaldiensten een flinke puzzel gaat worden. Waarschijnlijk zullen er veel korte zaaldiensten gedraaid gaan worden. We zullen zien…

We vragen de medewerking van onze leden om op tijd (minstens 10 minuten) voor begin van de wedstrijd aanwezig te zijn. Ook zou het fijn zijn om als je echt niet kunt op de tijd dat je ingedeeld bent, op tijd, zelf voor een vervanging te zorgen. Geef dit ook altijd even door!

Als we samenwerken om nog één jaar in de indoor accommodatie in ’t Veld alles soepel te laten verlopen, kunnen we volgend jaar in onze eigen zaal in het Waarland terecht.

 

De volgende kantinediensten zijn nu ingevuld:

Zondagochtend 22 september
10.00 tot 14.00 uur Carin Muileboom (Recr. 1) en Manon Groen (A2)

Zaterdagmiddag 5 oktober
12.30 tot 16.30 uur Manon Smit (DS1)