post

Nieuwe pakken voor de Dames1

Bouwbedrijf Wever, bouwers met passie! Zondag 11 november zijn voorafgaand aan de wedstrijd van de dames 1 door onze hoofdsponsor nieuwe trainingspakken uitgedeeld aan het team. Prachtige pakken, alles op maat en een mooi visitekaartje als ze binnenkomen bij andere verenigingen en op ons complex.

Als verrassing voor Theo en Fanny had Karin Houtenbos, namens het bestuur, ook een trainingspak geregeld voor hun kleindochter Joelle, speelster bij de F1. Dat Joelle van dit geheimpje wist en opa en oma niet vond ze maar wat leuk! Met een bos bloemen van de Dames1 werden zij enorm bedankt!

 

post

Cadeau Tip voor de Sint!

De Sint en zijn Pieten, weten wederom te genieten.
Van het assortiment aan handbalspullen bij Sportshop Bouwes Schagen
waar de sportende kinderen wederom om vragen.
Een rode short, een bal of stoere knielappen,
schoenen voor het maken van break-out stappen.
Trainingsshirts, sokken je kunt het allemaal bij ze halen,
zelfs voorzien van eigen initialen.
Een te gekke winkel die de Sint zeer bemint,
voor ieder sportend kind.

Klik hier voor de webshop->

post

Filmavond 14 december

Aan alle handbalkanjers van de F- E- en D- jeugd.

Op 14 december nodigen wij je weer uit voor, de inmiddels bekende filmavond voor de jeugd. Dit keer is het thema kerst en is de kantine mooi in stijl versierd.

Net als voorgaande keren mag je iemand meenemen die (nog) niet op handbal zit (minimale leeftijd 6 jaar). Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Er is plaats genoeg om lekker relaxed te kijken op jouw zitzak of kussen dus neem mee wat je prettig vindt. En als je het leuk vindt kom dan in je mooie kerstoutfit naar deze gezellige avond.

De toegang voor de filmavond is € 4,00 per kind. Lever onderstaand briefje + het geld voor 5 december in bij Marian Dam, Fresiastraat 10, tussen 17.00uur en 19.00uur zodat we tijdig weten of je komt en wie je eventueel meeneemt.

De filmavond in de kantine van het sportcomplex duurt van 18.30uur tot 21.00uur.

Tot dan.

Hartelijke groeten van de organisatie HV Con Zelo Ella, Ellen, Marian, Ilja en Martine