Teamuitjes ter compensatie

Wat een leuke teamuitjes zijn er geweest de afgelopen weken! Ter compensatie van het afgelopen corona-seizoen waarin maar weinig is getraind en gespeeld, kreeg elk team van het bestuur budget voor een leuke teamactiviteit. Paintballen, bowlen, midgetgolf, Solex rijden: van alles is er gedaan als gezellige seizoensafsluiting. En nu weer op naar het nieuwe seizoen!

DEEN Sponsor Actie

Is het niet fantastisch? Wij zijn een van de vijf verenigingen die door DEEN Supermarkten gesteund worden met de DEEN Sponsor Actie! Dank je wel DEEN!

Met de opbrengst van de actie willen wij heel graag nieuwe ballen aanschaffen. Spaar je daarvoor met ons mee? Doe je boodschappen bij DEEN Waarland, stop de sponsormuntjes die je van 18 juli tot 14 augustus bij de kassa krijgt in onze koker bij de uitgang en steun zo Con Zelo.
Op de foto: onze penningmeester Ellen Dekker met bedrijfsleider Bas Ulrich van DEEN Waarland.

Winnaars kleurwedstrijd

Dit zijn ze: de winnaars van de Olympische vlaggetjes kleurwedstrijd! Winnaar is Anouk Lamping (r), 2e Lauren Kroon (m), 3e Diana Houtenbos (niet op de foto) en 4e Maaike Heemskerk (l). Ze kregen een overheerlijke ijsprijs, gesponsord door Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve in ‘t Veld. De prijs werd uitgereikt door Anne Provoost van Veldzicht Hoeve (uit onze A1) en Wendy Groen namens de jeugdcommissie. Bedankt voor het meedoen, meiden en bedankt Veldzicht Hoeve!

Doe mee aan onze Olympische dameshandbalTOTO

Voorspel de uitslagen van de Olympische dameshandbalwedstrijden, scoor punten en win een leuke prijs! Iedereen kan meedoen! Wat moet je doen?

  1. Meld je aan via hvconzelo@gmail.com, dan sturen wij je het deelnameformulier (een direct in te vullen Excelbestand) met uitleg en de reglementen.
  2. Vul de verwachte uitslagen van alle handbalwedstrijden in en beantwoord een aantal bonusvragen.
  3. Je betaalt € 5 inleggeld en stuurt het deelnameformulier terug vóór 20 juli a.s.
  4. Na elke speelronde krijg je een update van de stand in de toto.
  5. Aan het eind wordt het volledige bedrag aan inleggelden uitgekeerd aan de winnaars. (zie hiervoor het Excelbestand dat je ontvangt na aanmelding).
  6. Con Zelo’s Olympische dameshandbaltoto is een initiatief van de Sponsorcommissie van Con Zelo.

Knutsel mee aan Fanslinger Team NL handbaldames

Winactie voor onze jeugdleden van de D, E en F! Knutsel mee aan de Fanslinger voor de TeamNL Handbaldames voor de Olympische Spelen en win een leuke prijs bij hv Con Zelo. Ga op handbal.nl naar het bericht van 25 juni, download een vlaggetje en kleur en versier het. Meedingen naar onze prijzen? Stuur dan vóór 7 juli a.s. een foto van jouw vlaggetje naar Wendy Groen, ec.groen@kpnmail.nl.

UPDATE corona per 28 mei 2021

Door de versoepelingen die op 28 mei zijn kenbaar gemaakt, is het voor onze mooie sport weer mogelijk om competitiewedstrijden voor de jeugd te hervatten. Op 12 juni gaat de alternatieve competitie voor alle jeugdleden tot en met de A-leeftijd. Voor senioren (inclusief dames midweeks) is er helaas geen alternatieve competitie. Deelname van het huidige A-team is nog onder voorbehoud i.v.m. de inschrijving in een andere poule.

Jeugdcompetitie
Alle alternatieve jeugdcompetities tot en met de A-jeugd mogen vanaf 5 juni aanvangen. De wedstrijden die vanaf 12 juni ingepland staan in de alternatieve competitie zullen hiermee doorgang vinden. Onze ‘thuis’-wedstrijden zijn op sportpark De Groet. De wedstrijden zijn te vinden in de HandbalNL-app.

Handbal voor senioren
Ook voor senioren is er positief nieuws. Zij mogen vanaf zaterdag 5 juni weer in teamverband trainen, zonder 1,5-meter afstand. Competitiewedstrijden zijn alleen nog niet toegestaan. Het NHV heeft daarom moeten besluiten alle wedstrijden voor senioren in de alternatieve competitie te laten vervallen. Teams van dezelfde vereniging mogen wel onderlinge wedstrijden spelen.

Wedstrijdprogramma
Mochten jeugdwedstrijden vervallen vanwege afmeldingen of terugtrekkingen, dan zal dit via de HandbalNL App gecommuniceerd worden. Daarnaast ontvangt de vereniging de wijziging per mail.

Sportaccommodaties
Kleedkamers en douches op de sportaccommodaties mogen weer open. Ook sportkantines mogen onder voorwaarden weer open, tot 22.00 uur en alleen voor de sporters.

Publiek
Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn bij amateurwedstrijden. Publiek bij de alternatieve jeugdcompetities is daarom niet toegestaan.


Start alternatieve competitie verzet naar 12/13 juni

Woensdag 19 mei gaan nieuwe versoepelingen in voor buiten- en binnensport, maar helaas zijn wedstrijden in competitieverband nog niet toegestaan. Daarom stelt het NHV de start van de alternatieve competitie uit naar het weekend van 12 en 13 juni.
De competitieleiders van het NHV streven ernaar in juni nog drie speelweekenden te organiseren, om zo het seizoen handballend af te sluiten. Het NHV verwacht begin juni meer uitsluitsel te kunnen geven over de wedstrijden in de laatste drie weekenden van de alternatieve competitie.

Onderlinge wedstrijden op zo. 25 april

Het mooie weer is er, dus we gaan weer wat leuke wedstrijden spelen op sportpark De Groet! Nu de alternatieve wedstrijden voor de competitie nog altijd niet mogen worden gespeeld, hebben we weer een toernooitje binnen de eigen club opgezet op zondag 25 april. Conform coronaregels, met alleen eigen leden. Er wordt gezorgd voor drinken en wat lekkers. We maken er een gezellige dag van!

Team Aanwezig om: Wedstrijdjes van:
F1/F2 09.50 uur   10.00 uur tot 11.00 uur
E1 09.50 uur 10.00 uur tot 11.00 uur
D1 09.50 uur 10.00 uur tot 11.00 uur
C1 10.50 uur 11.00 uur tot 12.00 uur
B2 10.50 uur 11.00 uur tot 12.00 uur
B1 10.50 uur 11.00 uur tot 12.00 uur
A1 11.50 uur 12.00 uur tot 13.30/14.00 uur
DS2 11.50 uur 12.00 uur tot 13.30/14.00 uur
DS1 11.50 uur 12.00 uur tot 13.30/14.00 uur

Scheidsrechters
We zijn blij dat ook onze trouwe scheidsrechters weer van de partij zijn, want zonder scheids geen wedstrijd!

En dan nog even dit:
• Kom in je handbaltenue
• Net als bij een echte wedstrijd: geen sieraden
• Kleedkamers/toiletten zijn gesloten, dus v.t.v. thuis naar de wc is handig
• Zorg dat je op tijd bent, zodat je nog even kunt warmlopen en we op tijd kunnen starten
• Na de wedstrijd gelijk weer naar huis
• Ouders/publiek zijn helaas nog steeds niet toegestaan. Ouders die hun kind komen ophalen: graag bij de fietsen wachten.

post

Wij zoeken trainers!

Wij zoeken voor het seizoen 2021-2022 een enthousiaste trainer voor onze D1 en C1: een gediplomeerde (HT2) trainer, een trainer die bereid is dit diploma te halen óf een student ALO. Maar het allerbelangrijkste is dat onze nieuwe trainer er plezier in heeft om onze speelsters handbaltechnisch beter te maken en hen leert in teamverband goed samen te werken. Goede communicatieve vaardigheden helpen daar natuurlijk bij.

Onze speelsters zijn leergierig, gemotiveerd en willen graag vooruit: het zijn uitdagende teams om training aan te geven. Ze trainen twee keer per week, van half augustus t/m half juni. De trainer(s) die we zoeken neemt de trainingen op woensdag voor zijn rekening. Uiteraard staat er een vergoeding tegenover.
HV Con Zelo is een gezellige vereniging met een actief bestuur en een leuk trainersteam, dat regelmatig samenkomt in de vorm van een workshop. We spelen en trainen op ons mooie complex De Groet en in de nieuwe sporthal in Waarland.

Ben jij degene die zijn enthousiaste trainerschap kan inzetten bij onze teams, of ken je zo iemand, dan horen wij het graag. Voor meer informatie: hvconzelo@gmail.com.