post

Flessenactie 28 augustus 2019

Woensdag 28 augustus komt Handbalvereniging Con Zelo weer bij u langs voor de welbekende flessenactie. Graag de flessen voor ons opsparen, moet toch lukken zo na de kermis.

We beginnen tussen 18.00 uur en 18.15 uur, vanaf het Con Zelo terrein. Voor diegene die rijden en de jeugd die de flessen ophalen:   Altijd aan- en afmelden in de kantine!!

Hier de wijkindeling flessen actie 28 aug –>

 

Tel kantine: 0226-428006 of Marian: 06-46044595

Na afloop kunnen de flessen worden ingeleverd bij Koos Bruin Slootgaardweg 2f.

Per auto worden 2 of 3 speelsters ingedeeld. De speelsters van de C1, C2, D1en E1 worden ingedeeld om te helpen. Indien iemand onverwachts niet kan, dan graag zelf voor een vervang(st)er zorgen.

Bent u ’s avonds niet thuis, dan graag de flessen in een tas bij de deur zetten. De indeling van de wijken komt nog in de W4 en op de site www.conzelo.tv

Iedereen alvast hartelijk bedankt voor de medewerking.

Namens de activiteitencommissie, Ella Moras, Martine Koopman en Marian Dam

post

STERRENTEAM zoekt leden

!!!!!  Handballen is leuk !!!!! Handbal is ontzettend leuk !!!!!

STERRENTEAM zoekt leuke en enthousiaste meiden en/of jongens die graag bij ons in het team willen handballen.

Ben je 8, 9 of 10 jaar oud, en wil je in dit leuke STERRENTEAM handballen. Meld je dan aan en kom op maandag 2 september meedoen bij onze eerste training van 18.00u tot 19.00u op Sportpark de Groet.

 

Groeten de Jeugdcommissie,

Marit Tesselaar (marit.tesselaar@live.nl), Wendy Groen en Aleta de Groot.

Seizoensafsluiting

Met alleen nog wat beachwedstrijden op het programma, zit het handbalseizoen er bijna op en dus was er afgelopen zondag een gezellige afsluiting van het seizoen met een aantal leuke verrassingen.

Zoals je al in eerdere berichten heb gelezen:

Finale penaltybokaal
Afscheid Simone Dekker na 41 jaar bij Con Zelo
Zilveren fluit voor Ellen Dekker
Speelster van het jaar

Afzwaaiende vrijwilligers
We namen afscheid van een aantal mensen die zich enthousiast hebben ingezet voor de club, maar nu een punt zetten achter hun taken. Ilona Smit nam afscheid als bestuurslid/trainerscoördinator, na zes intensieve jaren waarin ze veel voor het bestuur en Con Zelo heeft betekend. Ook stopten Suze Biersteker en Luus Oudeman als jeugdscheidsrechters, Jill en Sarah Groen als trainsters en Wendy Groen en Ingrid Biersteker als coach. Allemaal heel erg bedankt voor jullie inzet voor onze club!

Als bestuur kijken wij terug op een mooi seizoen en wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe!

Maaike Boekel, Ellen Dekker, Carla Bruin, Wendy Groen, Marit Tesselaar, Kelly Dam en Rianne Groen

post

Speelster van het jaar

Traditioneel wordt elk jaar aan het eind van het seizoen ook de Speelster van het jaar uitgeroepen. Deze keer viel de eer te beurt aan Lara Bruin. Ze kreeg bloemen en een beker uit handen van Simone Dam, namens de Vrienden van Con Zelo. Een mooie afsluiting van Lara’s Con Zelo-carrière nu ze verhuist naar Den Bosch. Ze werd verkozen vanwege haar geweldige inzicht, omdat ze veel scoort vanuit de hoek en van onmogelijke situaties nog iets maken, en omdat ze altijd rustig blijft en goed blijft spelen. Gefeliciteerd, bedankt en veel succes verder Lara!

post

Zilveren fluit voor Ellen Dekker

Bestuurslid en (bonds)scheidsrechter Ellen Dekker, die alles had georganiseerd om Simone te verrassen, werd zelf ook in de spotlights gezet door Karin Houtenbos, met wie ze een scheidsrechterskoppel vormt. Dat had Ellen even niet zien aankomen, al voelde ze wel nattigheid toen ze Annie Kager van het Nederlands Handbal Verbond (NHV) in de kantine zag. Annie kwam Ellen de Zilveren Fluit uitreiken, een waardering voor scheidsrechters die 25 jaar aaneengesloten actief zijn als NHV bondsscheidsrechter. Ellen floot daarvoor al voor de vereniging en leidt dus al 38 jaar wedstrijden in goede banen, zowel solo als sinds 13 jaar als koppel met Karin. Gefeliciteerd Ellen, bedankt en we zijn trots op je!

post

Afscheid Simone Dekker na 41 jaar bij Con Zelo

41 jaar lid van onze club: dat is toch wel een bijzondere mijlpaal en daarom werd Simone Dekker opgehaald met een limousine en met familie en teamgenoten door het dorp gereden door Theo Wever, hoofdsponsor van Con Zelo. Op het sportpark kreeg zij met haar gasten een VIP-behandeling en werd ze extra in het zonnetje gezet door de club en haar team. Gezelligheid en lekker handballen stonden altijd voorop bij Simone, maar puntje bij paaltje was ze bloedfanatiek. Maar het moest wel leuk blijven. ”Kalm an hoor, het is maar een spelletje en we moeten morgen allemaal weer te werk”, is een van haar gevleugelde uitspraken. Simone begon in 1978 als mini en doorliep met vriendinnen en (deels) haar zussen Kim en Marit alle teams. Ze stond altijd paraat voor de club: draaide zonder morren zaal- en kantinediensten en was er altijd als er acties waren om geld in te zamelen voor de club. Hoogtepunt in haar sportieve carrière was het kampioenschap met de recreanten in 2018, net als de tweede plek in de bekerfinale in 2016. Simone stopt met handballen, maar blijft aan de club verbonden als sponsor met een reclamebord van haar modezaak Gewoon Simoon langs een van de velden. Bedankt Simone! Tegelijk met Simone stopt uit hetzelfde team ook Miranda Smit, die heel lang lid was van onze club en daarom een mooie bos bloemen kreeg.

 

 

post

Kampioenen 2e helft veldcompetitie

Zaterdag speelde het combiteam Con Zelo/VZV C2 zijn laatste wedstrijd op ons complex. Het was even puzzelen om te zien of zij kampioen konden worden. Petten stond namelijk bovenaan, maar met een wedstrijd meer en wat ging Kleine Sluis nog doen? Duidelijk was dat Con Zelo móest winnen en dat hebben de meiden gedaan! In een mooie wedstrijd tegen DSO, die werd gefloten door Suze en Luus, lieten zij zien wat zij kunnen. Mooie acties, goede verdediging en een sterke keeper op doel. Carina en Miranda zijn heel trots op hun meiden en het is een mooie afsluiting van een bewogen seizoen. Na afloop waren er bloemen en wat lekkers van het bestuur en zelfgemaakte taart van de kinderen. Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Maandagavond 17 juni was het nogmaals een spannend gebeuren op het complex, want toen speelde de D1 tegen VZV D2. Een wedstrijd die tot in de 2e helft gelijk opging en waar aan beide kanten flink gewerkt moest worden. In de aanval hebben zij mooie omloopjes laten zien, sprongschotten en goed verdedigingswerk. Lilly, die zondag bij de penaltybokaal goed scoorde, mocht in deze wedstrijd ook de penalty´s nemen. En net als zondag scoorde nu ook weer. Klasse. Luna Kat, die op zaterdag extra keeperstraining volgt bij de handbalschool, heeft ook laten zien wat zij waard is. Alle meiden streden zij voor wat zij waard zijn en toen was daar de overwinning en werden ze de kampioenen! Na afloop werd de taart van Sanne aangesneden en werd samen met de ouders de overwinning gevierd. Van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

 

 

post

Finale penaltybokaal

Om te beginnen was er de finale van de penaltybokaal, met keeper Shirley Molenaar van dames 1. De uitslag:

F1: 1. Lauren Kroon, 2. Linn Noordstrand, 3. Isis Kamp E1: 1. Luca Tesselaar, 2. Renske Kamp, 3. Suus Groen D2: 1. Tess Provoost, 2. Floortje Beukeveld, 3. Tess Ruigrok D1: 1. Lilly Haywood, 2. Julia Tesselaar, 3. Sophie Smit C2: 1. Demi Ridder, 2. Romy Groen, 3. Amy Groot C1: 1. Lieke Groen, 2. Danae Ruiter, 3. Lynn Bakker B1: 1. Jill Groen, 2. Nina Dekker, 3. Saartje Bekker

Overall winnaar, winnaar van de wisselbeker werd Jill Groen. Gefeliciteerd Jill!

post

Gezellige afsluiting seizoen met verrassing

Zondag 16 juni sluiten wij ons reguliere handbalseizoen af met een aantal leuke activiteiten. De beachcompetitie wordt nog gespeeld op 29 juni.

12.00 uur: wedstrijd Con Zelo dames 1 tegen Commandeur VVW
13.15 uur: finale Penaltybokaal met op doel Shirley Molenaar, keeper van dames 1 1
4.00 uur
: koffie, thee, limonade met lekkers
14.45 uur: afscheid/bedanken van een aantal leden en vrijwilligers  en zetten wij Simone Dekker in het zonnetje die na 41 jaar afscheid neemt van onze handbalclub
15.00 uur: bekendmaking ‘Speelster van het jaar’ en daarna een gezellige nazit tot 18.00 uur

Jij komt toch ook met je team? Tot dan!

Groeten van het bestuur, Maaike, Ellen, Carla, Wendy, Ilona, Marit, Kelly & Rianne